INTREBARI FRECVENTE

CUM POT COMANDA?

Comanda se plaseaza direct pe site-ul nostru adaugand in cosul de cumparaturi produsele pe care ti le doresti.

INFORMATII COMENZI

Livrarea comenzilor se face in maxim 48h de la plasarea comenzii pe site si este gratuit pentru comenzile mai mari de 200lei.

Comanda in cativa pasi simpli:

  1. Alegeti produsul care vi se potriveste. Pentru a comanzi, apasati „Adauga in cos”.
  2. In checkout, puteti actualiza lista produselor comandate si puteti adauga altele.
  3. Introduceti datele de livrare.
  4. Gata! Verificati sumarul comenzii si corectitudinea informatiilor, iar daca totul e ok, confirmati plasarea comenzii. Veti primi prin e-mail confirmarea plasarii comenzii.

Atentie! In cazul in care nu primti e-mail, comanda nu a ajuns la noi. Puteti relua pasii sau daca intampinati probleme ne puteti trimite un mesaj folosind formularul nostru de contact.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper va  rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste informatii inainte de finalizarea comenzii.

Important! Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta Termenii si conditiile de utilizare, aceasta avand valoarea unui contract valabil incheiat.

Prin acord, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor din magazinul virtual www.vanatoareadevintage.ro.

CUM POT PLATI?

Exista doua moduri de livrare in functie de metoda de plata aleasa:

RAMBURS – plata se efectueaza la primire

Prin curier – 19lei

Prin posta – 12lei

PRIN TRANSFER BANCAR – plata se efectueaza direct in contul nostru in max 24 hr de la plasarea comenzii – veti primi un email cu instructiuni. In cazul in care plata nu se efectueaza in acest interval, ne rezervam dreptul de a anula comanda.

Prin curier – 12lei

Prin posta – Gratuit

IMPORTANT – Este necesar un numar de telefon de contact indiferent de modalitatea de transport aleasa. In acest fel ne asiguram ca in cazul in care se intampa ceva neprevazut legat de comanda dvs, va putem contacta direct si remedia imadiat situatia. De asemenea

CUM SE FACE LIVRAREA?

Cumparatorul suporta toate cheltuielile de transport, atat cele aferente livrarii cat si cele aferente unui eventual retur. Exceptie face urmatoarea situatie: Comenzile ce depasesc 200 Ron beneficiaza de livrare gratuita! Costul transportului la retur este suportat de catre Cumparator inclusiv pentru comenzile ce depasesc 200 Ron si a caror livrare este gratuita. In cazul retururilor, contravaloarea costului de transport va fi scazuta din suma returnata Cumparatorului (acestuia i se va transfera in contul bancar contravaloarea produselor returnate din care se va scadea costul transportului la retur).

Ne rezervăm dreptul de a întârzia/refuza o livrare în cazul în care ați optat pentru plata on-line însă suma virată nu este evidențiata în conturile noastre până la termenul limita stabilit pentru vânzare.

La 2 comenzi refuzate sau neridicate, urmatoarea comanda se va plati obligatoriu prin transfer bancar. Pentru ca facem eforturi mari sa asiguram toate conditiile necesare unei experiente de shopping online placute, ne rezervam dreptul de a nu mai colabora cu persoanele neserioase.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

 

CE AR TREBUI SA STIU DESPRE PRODUSE?

Articolele prezentate pe acest site sunt vintage sau pre-owned (secod hand) asa ca majoritatea vor prezenta mici urme de uzura sau defecte. Facem mari eforturi sa reparam si sa reconditionam articolele prezentate, iar in cazul in care exista reparatii sau defecte vom specifica in descrierea produsului.

RETUR

Putem procesa un retur pentru orice articol, in decurs de 14 zile de la primirea acestuia in doua conditii:

  • Marimea produsului nu este potrivita (va rugam sa cititi foarte atent descrierea inainte de a plasa o comanda)
  • Produsul nu corespunde prezentarii de pe site

Cererea de retur se face ori prin contact direct pe adresa de email contact@vanatoareadevintage.ro ori folosind formularul de retur.

Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (cu etichetele si foliile intacte)

NU vor fi acceptate la retur:

  • Etichetele de identificare ale produsului sau  ori eticheta sunt deteriorate sau lipsesc;
  • Produse care au fost trimise dupa expirarea termenului de 14 zile.
  • Produsele purtate, spălate, deterioriate sau care miros a parfum;

 

In cazul exercitării dreptului de retur, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat și înapoiat articolele vă vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dvs. exceptand costul transportului atat la livrare cat si la retur, fără întârziere nejustificată astfel:

Transfer bancar în termen maxim de 15 zile lucrătoare de la momentul confirmării recepției și verificării integrității coletului returnat. În acest caz, Cumpărătorul trebuie să menționeze numărul contului IBAN și numele titularului de cont; ca sa putem face returul banilor.